Open Ons Huis

Op vrijdag 15 december Is er een Open Ons Huis voor alle inwoners van Herkingen en andere belangstellenden. Nadat op het Visbankplein de lichtjes in de kersboom zijn ontstoken, gaat het verenigingsgebouw open om alle mogelijkheden ervan te presenteren. Natuurlijk is er een hapje en een drankje verkrijgbaar en kan er met het team worden gepraat over wat er kan in Ons Huis en waar behoefte aan is in het dorp. Kom dus langs en laat je verrassen door hoe het gebouw er ook uit kan zien, welke activiteiten er allemaal worden georganiseerd en welke mogelijkheden er voor iedereen zijn, zowel professioneel als particulier.

1-12-2017 Nieuw in 2018: Breicafé Haereken

Veel dorpen op Flakkee hebben er al een en in 2018 krijgt ook Herkingen zijn eigen breicafé! Initiatiefnemers Maja van der Sluijs, Els Kik, Monique Kik en Heleen van ’t Hof willen niet alleen gezellige creatieve avonden organiseren maar ook kennis van oud op jong overdragen en met elkaar nieuwe ideeën op doen. Naast breien zijn natuurlijk ook allerlei andere vaardigheden zoals haken en borduren mogelijk. Het breicafé is een woensdagavond per maand geopend en de eerste avond wordt gehouden op 10 januari om 19:30.

19-10-2017 Succesvolle Fotoavond Herkingen

In een stampvolle zaal genoten gisteravond (oud)inwoners van Herkingen van een gezellige fotoavond die werd mogelijk gemaakt door Fides Wonen. Onder leiding van Dim Geelhoed en deskundig commentaar van Hans Kalle werden foto’s getoond vanaf het begin van de vorige eeuw wat veel herkenning en enthousiaste reacties opleverde.                 

Gratis internet voor gebruikers Ons Huis
Voor de huurders en gebruikers van Ons Huis is er nu een gratis internetverbinding in het gebouw!
Wilt u hier gebruik van maken, vraag dan de inlogcode en het wachtwoord aan een van de medewerkers.